Baggaardsbaroner Baggaardsbaroner

About

via GIPHY

Om Baggaardsbaroner

Baggaardsbaroner er et anonymt forlag spundet på røvtur, pinde og ærlig ord. Så tænd op for den hjemmekrøl, bryg tung tjære og lign en million på en kronisk depression, når du læser vores bøger. Det er et mentalt fristed og en udgivelsesplatform, hvor ingen er for blæste til at lege med. Skæve børn leger bedst, du ved. Det er litteratur i øjenhøjde og uden så meget pis. Sådan ruller vi. Den etablerede branche kan sut den.


via GIPHY

MobileGay Donation

Baggaardsbaroners bøger er prissat, så de kun lige dækker alle de røvsyge omkostninger. For at gøre en sørgelig snak endnu sørgeligere, så er vi på røven. Føler du dig i det gavmilde hjørne så smid gerne en klink. Som tak lover vi at nævne dig i vores to næste aftenbønner.

Doner på MobilePay: 23 91 82 90

via GIPHY

Fest i mani og manifest

Vi har ok lidt tilovers for busbagsider, gratis læseprøver på nettet, go-carts og optrædener i go’ et-eller-andet danmark. Det taler til den samme uinteressante gruppe krimikusser, der læser det samme new nordic krimilort. Baggaarden er i virkeligheden et ønske om at gøre litteraturen mere spontan – mere nærværende. Vi er svært forelsket i debutantbøgers nerve. At bogen skrives, for at forfatteren ikke kvæles af de ord, der raser indeni. Det handler om at have noget på spil, man skal kunne mærke helvedesilden dybt ned i lungerne. 

via GIPHY

Forkerte måder at stave Baggaardsbaroner

Baggårdsbaroner, Baggårds Baroner, Baggaards Baroner, bagårdsbaroner, bagardsbaroner, Baggaardsbaronerne, Baggårdsbaronerne, baggaards baronerne, baggårds baronerne, Kim Bodnia og bagierhsdgfkjadglasdjkgaejk.

via GIPHY

Ansigter

Skizofren-paranoid, tusindårsfalk, der er hunderæd for at vi stjæler alt du ejer og har? Så find os ude i den virkelige verdens virkelighed under navnene:

Onkel Hawaii, Ziggy Silver, Råben Hund, Proltarzan, Ikaros S. Ungarelli, Henrik Ibsen, Friskhed, Kranieslik, Madthilde Kokainmælk, Zebraskede, HipHopHøvlen, Trunkmaster Silverflakes, Razul Noqre, Hvedekim, Lucifaderen, Lortefank, Saltlone, Dr. Vogel, M120, Kim Bodnarnia, Den Store Hvide Kaj, N.S.F.W. Grundtvig.Email us

Return Policy     Terms & Conditions